• Novinky

          • Pěvecká soutěž Moravský zvoneček 🎤
            • Pěvecká soutěž Moravský zvoneček 🎤

              24. 3. 2022

              Po roční pauze se uskutečnila pěvecká soutěž Moravský zvoneček. Díky "době kovidové" letos nebyly podmínky úplně jednoduché. Okresní kolo se uskutečnilo online. Nahrávky nejlepších školních zpěváků byly poslány do Šumperka a čekalo se na výsledky.

              Naše zpěvačky: Noemi Velzlová, Anežka Coufalová a Zuzana Macková, se umístily na krásném bronzovém pásmu. Amálie Václavková a Aneta Panáková získaly nádherné stříbrné pásmo. Holkám moc gratulujeme a věříme, že příští rok si soutěž zažijí naživo. 🙂

          • Den otevřených dveří na Božence se moc povedl 👍
            • Den otevřených dveří na Božence se moc povedl 👍

              23. 3. 2022

              Dne 22. března 2022 se naše Boženka po dlouhé době otevřela všem. 😊

              Každá odborná učebna i mnohé třídy se připravily na příchod návštěvníků z řad budoucích žáků a jejich rodin, také žáků nedávno i dávno na Božence působících a v neposlední řadě nás navštívilo i několik bývalých zaměstnanců. Příchozí mohli vidět nově zrekonstruované učebny fyziky, chemie, informatiky s 3D tiskem, žákovskou knihovnu a také učebnu přírodopisu, cvičnou kuchyňku a nově vybavenou hudební výchovu. V každém místě mohl návštěvník něco vidět a hlavně si něco vyzkoušet. 

              Velkou část jsme věnovali prezentaci výuky matematiky metodou profesora Hejného, které se věnujeme již 8 let. Nezapomněli jsme představit něco z výuky cizích jazyků (AJ, NJ, RJ), zeměpisu, výtvarné výchovy i dílen. 👨‍🏫 👩‍🏫

              V tělocvičnách bylo možné se kromě sportování i posadit a shlédnout kulturní program, který byl v několika blocích. 🎭

              Návštěvníků bylo nad očekávání moc, atmosféra snad příjemná, Boženka se prezentovala v celé svojí kráse, tudíž se dá říct, že se nám Den otevřených dveří vydařil, podívejte se na fotky, které potvrdí tato slova. 😉

          • Pozvánka na netradiční tábor - léto 2022 🌄
            • Pozvánka na netradiční tábor - léto 2022 🌄

              17. 3. 2022

              Vážení rodiče, prarodiče, děti, žáci, kamarádi a další zájemci.

              Pořádáme trochu netradiční tábory v podhůří Králického Sněžníku a okolí úspěšně  druhou desítku let. Určeny jsou nejen pro děti z naší školy, ale pro všechny zájemce od 6 do 17 let o super letní zážitky ve zdravém prostředí, prvky přežití v přírodě a další aktivity.

              Náš cíl: Rodiče = 14 dní klidu. Děti = 14 dní zábavy. A to opravdu umíme!

              Píšeme rok 2022 a máme jistý termín 6. – 20. srpna 2022 a místo konání.

               „Výcvikovým táborem“ bude osvědčená chata Erlina v Hynčicích pod Sušinou.

              Sekce 7 – Agenti zítřka II rozjede opět svoji činnost, protože nás nikdo a nic nezastaví! Stejně jako v loňském roce i letos budeme cvičit všechny skvělé účastníky, jak chránit naši zemi proti vetřelcům a nepřátelům. Budeme získávat základní dovednosti výcviku přežití v přírodě a na všech našich misích zdokonalovat schopnosti agentů a spolupráci v týmu.

              V loňském roce díky přísnému utajení naší pozice vše proběhlo bez kontaminace a jiných zdravotních problémů. Dokázali jsme fungovat i v době, kdy to ostatní vzdávali, dřeli jsme do úmoru a úspěšně dokončili výcvikový tábor. Naší velkou výhodou pro pořádání akcí je soukromý několikahektarový areál tábora, kde je možnost pohybu bez roušek i jiných omezení. Prostě máme tu tajnou a nekontrolovatelnou základnu pro nejschopnější.

              Letos budeme opět pokračovat a nabízíme obdobné aktivity v režimu minulých táborů, které se těšili velkému zájmu. Opět je zajištěn nejen program na 14 dní, ale také tým osvědčených vedoucích, tak jak je děti znají z let minulých. Navíc za bezkonkurenční cenu pobytu.  

              Letošní cena je jen za neuvěřitelných 5 990,- Kč (tak to nějak znáte z reklam 😊)

              Pokud máte zájem předat vaše potomky do našich rukou, aby si užili kousek léta v přírodě naplno a s lidmi, kteří se o ně kvalitně postarají, tak neváhejte a hlaste je na webové adrese:    https://tabor-s7.cz/

              Kontaktujte při nejasnostech hl. vedoucího tábora Mgr. Pavla Zubíka na mob. 737535362, nebo na adrese pavel.zubikst@gmail.cz.

              FINANCE, nutné další papíry, pokyny na tábor budeme řešit na našich stránkách. https://tabor-s7.cz/